نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف آذربایجانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نایب قهرمان جهان هم به زانو درآمد زارعی: نمایشگاه «خانواده ورزش» فرصتی برای ارتباط مستقیم جامعه ورزشی با شهروندان است نتیجه و ویدئوی کشتی احمدی مقابل حریف مولداوی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود با ضربه فنی درخشش ستاره مشهدی تیم ملی والیبال نتیجه و ویدئوی کشتی فرخی مقابل حریف سوئیسی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | دو قدم تا طلا نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف قزاقستانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود به یک چهارم نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی میرزازاده مقابل حریف فنلاندی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | پهلوان ایرانی فقط ضربه می‌کند ویدیو درخواست بازبینی پیاتزا مقابل فیلیپین نتیجه و ویدئو مسابقه والیبال ایران و فیلیپین (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود پر دردسر نتیجه و ویدئو کشتی پیام احمدی برابر حریف قرقیزستانی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود احمدی به یک چهارم نهایی قهرمانی جهان هاشمیان: حسرت چیز‌های ساده را می‌خوریم! نتیجه و ویدئو کشتی امین میرزازاده برابر حریف کروات در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نماینده میزبان، ضربه شد برکناری ساپینتو جدی شد نتیجه و ویدئو کشتی علیرضا عبدولی برابر حریف اسپانیایی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی فرخی مقابل شین‌جی‌لی از چین | برتری برق‌آسای غلامرضا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) بیانیه باشگاه استقلال بعد از شکست مفتضحانه | با سیدورف جلسه می‌گذاریم! CAS دنی آلوز را نقره داغ کرد سپاهان کارت بازی آلوز را گرفت + عکس تمرین تنبیهی ساپینتو برای استقلالی‌ها تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و چادرملو | مهمانی پرسپولیس در تهران
سرخط خبرها

بی‌توجهی پرسپولیس به تنها نماینده لیگ ایران در یورو | گولسیانی: هیچ تماسی برای تمدید قرارداد نداشته‌ام

  • کد خبر: ۲۳۵۳۲۱
  • ۰۳ تير ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۵
بی‌توجهی پرسپولیس به تنها نماینده لیگ ایران در یورو | گولسیانی: هیچ تماسی برای تمدید قرارداد نداشته‌ام
مدافع گرجستانی پرسپولیس: از باشگاه پرسپولیس هیچکس برای تمدید قرارداد با من تماس نگرفته است. آن‌ها حتی برای خداحافظی هم با من تماس نگرفته‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، تیم ملی فوتبال گرجستان در یورو ۲۰۲۴ اولین تجربه حضور در جام ملت‌های اروپا را پشت سر می‌گذارد. حضور گرجستان در این رقابت‌ها با اتفاقی تاریخی برای لیگ برتر ایران همراه بود چرا که گئورگی گولسیانی، مدافع پرسپولیس توسط ویلی سانیول، سرمربی گرجستان به تیم ملی دعوت شد تا فوتبال ایران نماینده‌ای در یورو ۲۰۲۴ داشته باشد. او در دیدار با جمهوری چک از دقیقه ۸۲ به میدان رفت تا بازی در این رقابت‌ها را هم تجربه کرده باشد.

گئورگی گولسیانی درباره شرایط جام ملت‌های اروپا ۲۰۲۴، اظهار کرد: جو فوق العاده‌ای اینجا حاکم است. استادیوم‌های فوق العاده خوبی وجود دارد و یورو ۲۰۲۴ به خوبی سازماندهی شده است. این بازی‌ها با بازیکنان و تیم‌های با کیفیت بالا شرایط خوبی برای تماشاگران ایجاد کرده است، البته بازی‌ها بسیار سخت و پر فشار هستند.

او همچنین درباره بازی کردن خودش در دیدار برابر چک هم گفت: خیلی خوشحالم که فرصتی به دست آوردم و بازی کردم. اول از همه در بالاترین سطح فوتبال اروپا هستم و دوم اینکه توانستم در یک بازی رسمی به میدان رفتم. بازی اول مقابل ترکیه، تقریبا مطمئن بودم که در ترکیب اصلی گرجستان خواهم بود، اما ثانیه آخر چیزی تغییر کرد و از ترکیب خارج شدم. من رو به جلو ادامه می‌دهم و امیدوارم در بازی بعدی مقابل پرتغال بازی کنم.

این ملی‌پوش گرجستان درباره سانیول، ستاره سال‌های نه چندان دور بایرن مونیخ و تیم ملی فرانسه و سرمربی فعلی تیم ملی گرجستان بیان کرد: سانیول مربی جوانی است. برای او همچنین اولین تجربه حضور در یورو به عنوان مربی است. فکر می‌کنم در این مدت او کار بزرگی برای ما انجام داده است.

بازیکن پرسپولیس در پایان درباره اینکه آیا از سوی باشگاه پرسپولیس برای تمدید قرارداد با او مذاکره شده است یا خیر، توضیح داد: از باشگاه پرسپولیس هیچکس برای تمدید قرارداد با من تماس نگرفته است. آنها حتی برای خداحافظی هم با من تماس نگرفته‌اند. بعد از یورو ۲۰۲۴ کمی استراحت خواهم کرد و بعد از آن همه پیشنهاداتم را تجزیه و تحلیل می‌کنم و در مورد آینده‌ام صحبت خواهم کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->